Μαθήματα

 • Μουσικινητική Αγωγή

  Τα παιδιά καλλιεργούν την κιναισθησία και την αντίληψη του σώματος τους μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια. Ενθαρύννεται η δημιουργική σκέψη και η συνεργασία ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται οι βάσεις για τα πρώτα βήματα του χορού.

Μοντέρνοι χοροί
 • Τα παιδιά υιοθετούν σωστή στάση σώματος και αποκτούν αντοχή αλλά και τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες. Παράλληλα ενισχύονται ο σεβασμός και η συνεργασία ανάμεσα στους μαθητές.

  Musical Theater

  Αγαπημένα παιδικά έργα ζωντανεύουν μέσα στην αίθουσα από τους ίδιους τους μαθητές. Συνδυάζοντας χορό, τραγούδι & υποκριτική είναι το απόλυτα δημιουργικό μάθημα για αγόρια & κορίτσια κάθε ηλικίας.

Τμήματα γυμναστικής & stretching

Η φροντίδα του σώματος μας δεν χρειάζεται να είναι βαρετή και απρόσωπη. Ολική ενδυνάμωση σώματος μέσα από pilates-based ασκήσεις, χορευτική γυμναστική για καύση λίπους ή Power Stretching για βελτίωση ευλυγισίας. Σαν χορευτές ξέρουμε να φροντίζουμε και να σεβόμαστε το σώμα μας και το ίδιο θα σε εκπαιδεύσουμε να κάνεις και εσύ όποιο συνδυασμό προγραμμάτων και να επιλέξεις. Πάντα με βάση την ορθοσωμία και πρωταρχικό στόχο την ευεξία του ατόμου.

Αθλητικός Χορός

Η συμμετοχή σας σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την καθοδήγηση από τους καταξιωμένους δασκάλους της σχολής μας. Θέτουμε μαζί τους στόχους σας και δουλεύουμε με επιμονή και μεθοδικότητα για το αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στο χορευτικό παρκέ.

Ηip Hop

To Hip Hop είναι ένα δυναμικό είδος χορού το οποίο απαιτεί σωματική δύναμη και πνευματική συγκέντρωση. Συνεπώς τα οφέλη που προσφέρει είναι πολλαπλά. Ένα διασκεδαστικό μάθημα που θα παρασύρει τα παιδιά να εκτονωθούν και να διασκεδάσουν.

Σύγχρονος Χορός

Μέσα από την ελευθερία του σύγχρονου χορού δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να εκφραστούν & να απελευθερώσουν τα συναισθήματα τους μέσα από την κίνηση. Στην σχολή μας τρέχουν τμήματα σύγχρονου χορού για παιδιά & ενήλικες

Χορογραφίες Γάμου

Μια ρομαντική Rumba, ένα βασιλικό Waltz ή ένα παθιασμένο Tango?

Μήπως έχετε επιλέξει το τραγούδι σας για τον πρώτο χορό & δεν ξέρετε πως να το χορέψετε? Ότι κι αν ονειρεύεστε για τον πρώτο σας γαμήλιο χορό, μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί & να σας προετοιμάσουμε κατάλληλα ώστε να νιώθετε αυτοπεποίθηση & να απολαύσετε αυτήν την μοναδική στιγμή.

Επαγγελματικά Διπλώματα Διδασκαλίας

Απόκτησε αναγνωρισμένο βρετανικό πτυχίο με το κύρος του IDTA (International Dance Teachers Association).

 • Θεωρητική & πρακτική εκπαίδευση
 • Διδασκαλία & σεμινάρια από διεθνώς καταξιωμένους χορευτές
 • Ευκαιρίες καριέρας

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο με μεθοδολογία σε θεωρητικό & πρακτικό επίπεδο.

el
Κάλεσε μας