Δάσκαλοι

Johnny Kurtaja

O Johnny Kurtaja ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα μέσα στις αίθουσες χορού στην ηλικία των 5 ετών. Πολύ σύντομα άρχισε την αγωνιστική του καριέρα συμμετέχοντας στον πρώτο του αγώνα χορού στην ηλικία των μόλις 9 ετών, ενώ ξεκίνησε ο ίδιος να διδάσκει στην ηλικία των 15 ετών.

Με ένα έμφυτο χάρισμα & την γνήσια αγάπη του για την τέχνη του χορού δεν σταμάτησε στιγμή να προπονείται & να εξελίσσεται ως χορευτής αλλά και ως δάσκαλος. Η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική με σπουδαίες διακρίσεις σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία του αλλά & την προσωπική του ανάγκη για διαρκή εξέλιξη & εκσυγχρονισμό σήμερα είναι πλέον ένας καταξιωμένος προπονητής ζευγαριών, ομάδων & παιδιών.

Στέκεται με ήθος δίπλα στους μαθητές & αθλητές του & τους υποστηρίζει γνωρίζοντας και ο ίδιος ως χορευτής την σημασία της ενθάρρυνσης από τον δάσκαλο – προπονητή προς τον αθλητή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλα τα παιδιά τον αγαπούν.

Τον Ιούνιο του 2023 συμμετείχε ως κριτής στον αγώνα Zeus Open ανοίγοντας έτσι ένα νέο πεδίο στην καριέρα του.

Ειρήνη Σπηλιωτοπούλου

Η Ειρήνη Σπηλιωτοπούλου είναι απόφοιτος του New York College με Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Master στη Στρατηγική Διοίκηση και Διαχείριση Ασφάλειας.

Παράλληλα με τις πανεπιστημιακές της σπουδές απέκτησε το επαγγελματικό της δίπλωμα American Bronze στους Latin & Ballroom χορούς. Έκτοτε διδάσκει ανελλιπώς, αποκτώντας πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία μαθημάτων & στη δημιουργία παραστάσεων.

To 2010 ξεκίνησε την αγωνιστική της καριέρα συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς χορού στο εξωτερικό & την Ελλάδα με σημαντικές διακρίσεις. 

Είναι κάτοχος του διπλώματος διδασκαλίας I.D.T.A. εκπαιδεύοντας παιδιά & ενήλικες για ερασιτεχνικές & επαγγελματικές εξετάσεις αλλά & για επαγγελματικά διπλώματα. 

Eίναι κάτοχος διπλώματος διετούς φοίτησης σε σχολή υποκριτικής, ενώ, γνωρίζοντας τη νοηματική γλώσσα, εμπνεύστηκε μια καινοτόμα μεθοδολογία μετάδοσης του ρυθμού σε άτομα με υπολειματική ακοή, παραδίδοντας από το 2017 μαθήματα χορού σε κωφούς.

Άννα Κωνσταντίνου

Η Άννα Κωνσταντίνου είναι αριστούχος πτυχίου “Dance & Performing Arts” από το SLP College της Αγγλίας. Έχει ένα ευρύ πεδίο γνώσεων ξεκινώντας από Κλασσικό χορό, Σύγχρονο & Μοντέρνο έως Κλακέτες, Musical Theatre, Jazz, Hip Hop & video clip classes.

Είναι πιστοποιημένη από τους επίσημους φορείς I.D.T.A. & I.S.T.D & έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες παραστάσεις & διοργανώσεις. Ανάμεσα σε πολλές συμμετείχε & στην Eurovision Junior & το All Star Game της Κύπρου. Ακόμα, έχει σημαντικό αριθμό συμμετοχών σε αρκετά Musical Shows σε Κύπρο & Αγγλία.

el
Κάλεσε μας