Σχολή

Η Σχολή χορού Athens Dance Center δημιουργήθηκε το 2022 ως ένα Boutique Dance Studio με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ώστε να διδάσκουμε την τέχνη του χορού με τον πιο ασφαλή και δημιουργικό τρόπο. 

Στην Κηφισιά, στα βόρεια προάστια της Αθήνας, η Σχολή μας προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα χορού για παιδιά και ενήλικες.

Με βασικό μας στόχο να αξιοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες κάθε μαθητή, προσφέρουμε ένα εύρος ομαδικών και ιδιαίτερων μαθημάτων σε όλα τα επίπεδα. 

Παράλληλα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην διδασκαλία παιδιών έχουμε καλλιεργήσει ένα “οικογενειακό” περιβάλλον το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να εστιάζουμε σε κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά. Δημιουργήσαμε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την χορευτική εκπαίδευση ώστε τα παιδιά μαθαίνοντας χορό να καλλιεργούν ταυτόχρονα τον χαρακτήρα τους και να αντλούν έμπνευση προς τα όνειρα και τους στόχους τους.

Πολλά περισσότερα από απλά ένα μέρος όπου μαθαίνεις βήματα, η Σχολή μας είναι αφοσιωμένη στο να δημιουργεί θετικές εμπειρίες σε όποιον μπαίνει μέσα στην αίθουσα. Η ποιοτική εκπαίδευση που παρέχουμε είναι αποτέλεσμα ακαδημαϊκών γνώσεων σε συνδυασμό με πολυετή εμπειρία. Δυο βασικές αξίες της Σχολής είναι η πειθαρχία και ο σεβασμός μέσα από τις οποίες ενισχύουμε τους μαθητές μας να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό. 

Εκτός από τα μαθήματα χορού, η Σχολή μας διεξάγει παραστάσεις χορού, summer camps, εξετάσεις & επαγγελματικά διπλώματα από τον επίσημο φορέα IDTA, συμμετοχές σε διαγωνισμούς χορού, πάρτυ και προσφέρει ευκαιρίες καριέρας στους μαθητές της.

el
Κάλεσε μας